Kumppanit

Haluatko lähteä mukaan rakentamaan suomalaisen karaten tarinaa, tekemään yhteistyötä urheilijoiden kanssa, ja näkyä karaten harrastajien joukossa ympäri maailman? Ota yhteyttä!

Tue suomalaista karatea niin ulkomailla kuin kotona

Karateliiton tehtävä on tukea seuroja ja rakentaa onnistumistarinoita suomalaiselle karatelle. Lähde mukaan osaksi suomalaisen karaten menestystarinaa!

Saa näkyvyyttä kymmenien tuhansien harrastajien joukossa

Karate on maailman harrastetuimpia liikuntamuotoja ja Suomessa aktiivisia harrastajia on jo yli 15 000. Pääset näkyväksi osaksi liiton toimintaa ja samalla osoitat tukesi jäsenseuroille läpi maan.

karateliitto-karate-kumite-emma aronen
Tee markkinoinnillista yhteistyötä urheilijoiden kanssa

Urheilijat ovat näkyvillä ympäri maailman ja tekevät ammattimaisesti henkilökohtaista markkinointiaan mm. sosiaalisen median avulla. Voit osallistua toimintaan yhteistyökumppanina ja pääset myös mukaan ideoimaan missä ja miten näkyvyyttä rakennetaan.

Ota yhteyttä

    Facebook
    Nyt Kisakatsomo Kuntoon!SM-kisoista voi nauttia nyt myös kotisohvalta kun kaikkien kolmen tatamin tapahtumat streamataan lauantaina klo 10 alkaen Karateliiton YouTube-kanavalle. Linkin takana on SE OIKEA liiton sivu: www.youtube.com/@karatefinland #karateliitto #karatefinland #karate #kata #kumite #lahdenkarate #karatesm2023 ... See MoreSee Less
    Suomalaisittain hienoja suorituksia viikonlopun Banzai Cupista ja Lion Cupista. "Banzai Cupin parhaista sijoituksista vastasivat Hämeenlinnan Karateseuran Niko Mantere joka voitti neljällä otteluvoitolla kultaa miesten avoimessa sarjassa sekä Saimi Nikander joka otti samoista kisoista kaksi mitalia voittamalla naisten alle 55-kiloisten kultaa sekä samassa painoluokassa hopeaa U21-ikäluokassa."Lue lisää linkin takaa: karateliitto.fi/fi/uutiset/suomalaisille-mitaleja-ja-hyvia-sijoituksia-viikonlopun-kisoissa/ ... See MoreSee Less