Kumppanit

Haluatko lähteä mukaan rakentamaan suomalaisen karaten tarinaa, tekemään yhteistyötä urheilijoiden kanssa, ja näkyä karaten harrastajien joukossa ympäri maailman? Ota yhteyttä!

Tue suomalaista karatea niin ulkomailla kuin kotona

Karateliiton tehtävä on tukea seuroja ja rakentaa onnistumistarinoita suomalaiselle karatelle. Lähde mukaan osaksi suomalaisen karaten menestystarinaa!

Saa näkyvyyttä kymmenien tuhansien harrastajien joukossa

Karate on maailman harrastetuimpia liikuntamuotoja ja Suomessa aktiivisia harrastajia on jo yli 15 000. Pääset näkyväksi osaksi liiton toimintaa ja samalla osoitat tukesi jäsenseuroille läpi maan.

karateliitto-karate-kumite-emma aronen
Tee markkinoinnillista yhteistyötä urheilijoiden kanssa

Urheilijat ovat näkyvillä ympäri maailman ja tekevät ammattimaisesti henkilökohtaista markkinointiaan mm. sosiaalisen median avulla. Voit osallistua toimintaan yhteistyökumppanina ja pääset myös mukaan ideoimaan missä ja miten näkyvyyttä rakennetaan.

Ota yhteyttä

    Facebook
    PM- kilpailut Stavangerissa on käyty 🥋Suomi oli mitalitilaston toinen saavuttamalla 7 kultaa, 7 hopeaa ja 8 pronssia 💯🥋🇫🇮Mitalitilaston kärkeen kiilasi Tanska saavuttamalla 12 kultaa, 9 hopeaa ja 12 pronssiaTulokset:www.sportdata.org/karate/set-online/popup_main.php?popup_action=results&vernr=5818&active_menu=ca... ... See MoreSee Less
    Suomen joukkue matkalla Stavangeriin PM-kilpailuihin🇫🇮🇳🇴 ... See MoreSee Less