Kumppanit

Haluatko lähteä mukaan rakentamaan suomalaisen karaten tarinaa, tekemään yhteistyötä urheilijoiden kanssa, ja näkyä karaten harrastajien joukossa ympäri maailman? Ota yhteyttä!

Tue suomalaista karatea niin ulkomailla kuin kotona

Karateliiton tehtävä on tukea seuroja ja rakentaa onnistumistarinoita suomalaiselle karatelle. Lähde mukaan osaksi suomalaisen karaten menestystarinaa!

Saa näkyvyyttä kymmenien tuhansien harrastajien joukossa

Karate on maailman harrastetuimpia liikuntamuotoja ja Suomessa aktiivisia harrastajia on jo yli 15 000. Pääset näkyväksi osaksi liiton toimintaa ja samalla osoitat tukesi jäsenseuroille läpi maan.

karateliitto-karate-kumite-emma aronen
Tee markkinoinnillista yhteistyötä urheilijoiden kanssa

Urheilijat ovat näkyvillä ympäri maailman ja tekevät ammattimaisesti henkilökohtaista markkinointiaan mm. sosiaalisen median avulla. Voit osallistua toimintaan yhteistyökumppanina ja pääset myös mukaan ideoimaan missä ja miten näkyvyyttä rakennetaan.

Ota yhteyttä

Instagram
  • Karate1 premier league - Paris Open alkaa perjantaina!
Mukana myös Suomen joukkue 🇫🇮🥋 #Repost @openpariskarate
#OpenParisKarate • 🎥 @ffkarate_
  • Vuoden 2019 Urheilugaalan ensimmäiset palkinnot on jaettu!

Titta Keinänen voitti Urheilugaalassa Läpimurto-palkinnon!! Palkinnosta päätti urheilualan vaikuttajista koostuva palkintolautakunta.

Titta nousi vuoden 2018 aikana lajinsa kansainväliseen kärkeen. Hän teki huhtikuussa karatehistoriaa, voittamalla ensimmäisenä suomalaisena karaten K1 turnauksen Marokossa. Keinänen uusi temppunsa kesäkuussa Turkissa.

Karateliitto onnittelee Tittaa!! 🇫🇮🥋
  • Titta Keinänen on ehdolla urheilugaalassa läpimurto kategoriassa! 🇫🇮🥋 Läpimurto tarkoittaa nousua viimeisen vuoden aikana lajinsa ehdottomalle huipulle. Voittaja palkitaan tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi Urheiluopistosäätiön lahjoittamalla 10 000 euron erikoisstipendillä.

#karatefinland #olympicteamfinland
  • Olympiavalmentajaseminaari käynnissä Helsingissä. Pitkien perinteiden tapahtumassa noin 140 huippu-urheiluvalmentajaa ja -toimijaa. Huikeasti osaamista kokoontuneena yhteen! #olympiavalmentajaseminaari #repost #karatefinland @olympicteamfinland
Facebook