Jäsenedut

Liity jäseneksi – se kannattaa!

Karateliiton tarkoitus on edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä ja edunvalvojana kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa.

Suomessa Karateliitto on valtionapukelpoinen lajiliitto ja toimii yhteistyössä mm. Opetus- ja kultuuriministeriön, Olympiakomitean sekä eri kaupunkien liikuntatoimien kanssa.

Karateliiton jäsenseuralla on oikeus osallistua liiton päätöksentekoon. Liittokokouksessa jokaisella seuralla, joka on maksanut jäsenmaksunsa, on yksi ääni.

Kilpailutoiminnan järjestämisen lisäksi Karateliitto edustaa jäsenseurojaan kansainvälisen karateliiton WKF:n toiminnassa, järjestää jäsenistölleen maajoukkuetoimintaa ja koulutusta, sekä osallistuu seurojen kehittämistyöhön. Lisäksi Karateliitto hoitaa lajin valtakunnallista tiedotusta.

Karateliitto tarjoaa harrastajilleen kattavan koulutuskokonaisuuden, joka toteutetaan yhdessä muiden kamppailulajien kanssa.

Alla on lueteltuna muita jäsenetuja, mitä Karateliitto tarjoaa jäsenseuroilleen

Aloita karate -palvelu

Aloita karate on hakupalvelu, jossa Karateliiton jäsenseurat voivat maksutta markkinoida järjestämiään harrastusmahdollisuuksia ja potentiaaliset asiakkaat puolestaan hakea niitä.

Lisenssivakuutukset

Karateliiton tarjoama lisenssi  ja vakuutuspaketti  on räätälöity juuri kamppailijan tarpeita vastaavaksi yhteistyössä Pohjolan kanssa.

 

Tuplaturva vakuutus

Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.

 

Musiikin julkinen esittäminen

Jos kilpailuissa, harjoituksissa tai muissa tilaisuuksissa esitetään musiikkia, on tapahtuman järjestäjä velvollinen maksamaan korvausta musiikin tekijöille, esittäjille, kustantajille ja tuottajille.

Olympiakomitea, Teosto ja Gramex ovat sopineet keskitetysti musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista vuosille 2019 ja 2020.

 

Budoland - Suomen Karateliiton varustekauppa

Suomen Karateliiton varustekauppa on avattu!

Varustekauppa on toteutettu yhteistyössä Budoland Finlandin kanssa, joka vastaa toimituksista sekä mahdollisten reklamaatioiden hoidosta.

Nippon Sport

Laadukkaat kamppailu- ja kuntoiluvarusteet Nippon Sportista

Budoliike

Alennuksia varusteista / karatepuvuista alkaen -10%