Jäsenedut

Karateliiton jäsenedut seuroille ja lisenssinhaltijoille

Karateliiton tarkoitus on edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä ja edunvalvojana kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa.

Suomessa Karateliitto on valtionapukelpoinen lajiliitto ja toimii yhteistyössä mm. Opetus- ja kultuuriministeriön, Olympiakomitean sekä eri kaupunkien liikuntatoimien kanssa.

Karateliiton jäsenseuralla on oikeus osallistua liiton päätöksentekoon. Liittokokouksessa jokaisella seuralla, joka on maksanut jäsenmaksunsa, on yksi ääni.

Kilpailutoiminnan järjestämisen lisäksi Karateliitto edustaa jäsenseurojaan kansainvälisen karateliiton WKF:n toiminnassa, järjestää jäsenistölleen maajoukkuetoimintaa ja koulutusta, sekä osallistuu seurojen kehittämistyöhön. Lisäksi Karateliitto hoitaa lajin valtakunnallista tiedotusta.

Karateliitto tarjoaa harrastajilleen kattavan koulutuskokonaisuuden, joka toteutetaan yhdessä muiden kamppailulajien kanssa.

Alla on lueteltuna muita jäsenetuja, mitä Karateliitto tarjoaa jäsenseuroilleen

Aloita karate -palvelu

Aloita karate on hakupalvelu, jossa Karateliiton jäsenseurat voivat maksutta markkinoida järjestämiään harrastusmahdollisuuksia ja potentiaaliset asiakkaat puolestaan hakea niitä.

Lisenssivakuutukset

Karateliiton tarjoama lisenssi  ja vakuutuspaketti  on räätälöity juuri kamppailijan tarpeita vastaavaksi yhteistyössä Pohjolan kanssa.

Tuplaturva vakuutus

Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.

Musiikin julkinen esittäminen

Jos kilpailuissa, harjoituksissa tai muissa tilaisuuksissa esitetään musiikkia, on tapahtuman järjestäjä velvollinen maksamaan korvausta musiikin tekijöille, esittäjille, kustantajille ja tuottajille.

Olympiakomitea, Teosto ja Gramex ovat sopineet keskitetysti musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista.

Budoland - Suomen Karateliiton varustekauppa

Suomen Karateliiton varustekauppa on avattu!

Varustekauppa on toteutettu yhteistyössä Budoland Finlandin kanssa, joka vastaa toimituksista sekä mahdollisten reklamaatioiden hoidosta.

Ebeling Hammaslääkärit

Suomen karateliitton yhteistyökumppanuus E-hammaslääkäreiden kanssa tarjoaa Karateliiton lisenssinhaltijoille 10 % alennuksen yksityisen hammashoidon omavastuuhinnoista (Kelakorvauksen jälkeisestä hinnasta).
 
Alennus ei koske erikoishammaslääkäreiden antamaa hoitoa, laboratoriokuluja tai muita läpilaskutuseriä.
 
Edun saa näyttämällä Suomen Karateliiton lisenssikorttia.
 
Lisää yhteistyökumppanin sivuilta: https://www.ehammas.fi/

EasyFit ja LadyLine edut lisenssinhaltijoille

Karateliitto tarjoaa yhteistyökumppanuuden kautta jäsenistölleen molemmissa ketjuissa aloitusmaksun veloituksetta = 0 eur (EasyFit norm. 29,90 eur ja LadyLine norm. 29/49 eur).

Budoland Finland - seuraedut varustetilauksista

Karateliiton yhteistyökumppani Budoland Finland tarjoaa etuja varustetilauksista seuraavasti

Budogu - etuja verkkokaupasta

Karateliiton yhteistyökumppani Budogu tarjoaa nyt kaikille Karateliiton lisenssin hankkineille 10% alennuksen verkkokaupasta.

Alennuksen saa käyttöön kirjoittamalla alennuskoodin karateliitto2021 ostoskorissa olevaan kampanjakoodikenttään. HUOM! Varaamme oikeuden tarkastaa voimassaolevan jäsenyyden.

Esan Optiikalta -30% alennusta

Karateliiton yhteistyökumppani Esan Optiikka Oy tarjoaa Karateliiton lisenssikortilla -30% alennusta.

Näöntarkastuksen tai uusien silmälasien tarpeessa? Kamppailu-urheilijoiden luotto-optikkoliike, Esan Optiikka Oy tarjoaa Karateliiton lisenssikortilla -30% alennusta. Esan Optiikalta myös ammunta- ja muut urheilulasit.

Esan Optiikka Oy osoitteessa Mannerheimintie 49, 00250 Helsinki. Puh: 09 2412408 E-mail: info@esanoptiikka.fi

Jalkahoidosta 10 % alennus lisenssinhaltijoille

Karateliiton yhteistyökumppani Tallinnassa Jalahooldus kogu perele tarjoaa 10 % alennuksen lisenssinhaltijoille ja heidän perheenjäsenilleen.

Mainoskuvia ja -videoita seurojen käyttöön

Kaikilla liiton jäsenseuroilla on näihin vapaa käyttöoikeus omassa mainonnassaan ja tiedotuksessaan.

Kuvat ja videot löytyvät Flickr-palvelusta oheisen linkin takaa. Ne on jaoteltu lajeittain: karate, taido ja hokutoryu ju-jutsu ovat kukin omassa albumissaan ja löytyy sieltä myös kansio lajien yhteiskuville.

https://www.flickr.com/photos/190770028@N06/albums

Vesipolkupyörien vuokrauksesta 10 % alennus lisenssinhaltijoille

WaterBikes Wuoksi tarjoaa 10 % alennuksen lisenssinhaltijoille ja heidän perheenjäsenilleen vesipolkupyörien vuokrauksesta.

 

Instagram: @wbwuoksi

https://www.wbwuoksi.fi/

Jäsenkortti puhelimessasi

Lisenssin hankkiessasi saat puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin. Jäsenkortti toteutetaan Cardu-palvelun avulla.

Näin saat kortin käyttöösi jatkossa:
1. Hanki lisenssi Suomisportista
2. Kirjaudu Cardu-tilillesi.  Jos olet uusi käyttäjä, niin voit asentaa maksuttoman Cardu-sovelluksen joko Google Play tai App Store -sovelluskaupasta, jonka jälkeen voit rekisteröidä itsellesi Carduun käyttäjätunnuksen.

  • Uusi käyttäjä: Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy –> Uusi tili.
  • Täytä pakolliset kentät: Etunimi, Sukunimi, Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), Puhelinnumero ja Salasana.
  • Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero vahvistetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
  • Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite).

Omat korttisi kuten Karateliiton jäsenkortti löytyvät Cardun lompakosta.

Saat siis Karateliiton kanta-asiakaskortin käyttöösi liittymällä Cardu-sovelluksen käyttäjäksi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun Karateliiton jäsenkortti on ladattavissa tai saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun kortti on ladattavissa.

Jäsenkortti lisätään käyttäjälle automaattisesti Cardun lompakkoon siinä vaiheessa, kun Cardu-sovelluksen käyttäjätunnus on rekisteröity ja puhelinnumero on vahvistettu sovelluksessa.

Usein kysytyt kysymykset: http://www.cardu.com/fi/faqsupport/