Budoland Finland – edut seuroille ja lisenssinhaltijoille

04.11.2020

Karateliiton yhteistyökumppani Budoland Finland tarjoaa etuja varustetilauksista seuraavasti

Seuratilaukset sähköpostilla

Liiton jäsenseurat saavat  20% alennusta sähköpostilla tehdyistä yhteistilauksista. Kun ostot kalenterivuoden aikana ylittävät 1000€, sen jälkeen alennus on 25%. Kun ostot ylittävät 3000€, sen jälkeen alennus on 30%. 4000€, niin  -35%.  5000€, niin -40%.

Seuratilaukset verkkokaupasta

Karateliiton jäsenseurat saavat 25% alennuksen verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista. Seuran pitää rekisteröityä verkkokauppaan ja ilmoittaa rekisteröitymisestä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@budoland.fi. Tämän jälkeen seura siirretään Karateliiton perustason asiakasryhmään, jossa kaikki tuotteet ovat aina -25%  alennuskoodilla.

Kun ostot jaksolla ylittää verkkokaupassa 2000€, niin aleprosentti nousee 30%:n. Kun raja ylittyy, siirretään seura seuraavaan asiakasryhmään, jossa kaikki tuotteet ovat -30% alennuskoodilla.

Kun ostot jaksolla ylittää verkkokaupassa 3000€, niin aleprosentti nousee 35%:iin. Kun raja ylittyy, siirretään seura seuraavaan asiakasryhmään, jossa kaikki tuotteet ovat -35%  alennuskoodilla.

Kun ostot jaksolla ylittää verkkokaupassa 4000€, niin aleprosentti nousee 40%:iin. Kun raja ylittyy, siirretään seura seuraavaan asiakasryhmään, jossa kaikki tuotteet ovat -40% alennuskoodilla.

Jakso on kalenterivuosi

Alennuskoodit on lähettetty seurojen yhteyshenkilöille ja ne löytyvät myös Cardu-jäsenkortin jäseneduista seuroille.

Lisenssinhaltijoiden tilaukset verkkokaupasta

Lisenssinhaltijoiden omiin, yksittäisiin tilauksiin,  Budoland myöntää 10% alennuksen. Alennuksen saat myös myymälässä. Toimi näin:

  1. Myymälässä: Näytä Karateliiton Cardu-jäsenkorttia oston yhteydessä
  2. Verkkokaupassa: Lisää alennuskoodisi verkko-oston maksun yhteydessä. Alennuskoodisi löydät Cardu-jäsenkortin jäseneduista.

Budoland Finland verkkokauppaan tästä