Suomen Karateliiton missio on olla suomalaisen karaten yhdistävä voima

Mitä on karate?

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

Lapset ja nuoret

Nuoret karatekat oppivat hallitsemaan kehoaan, kunnioittamaan toisiaan ja keräävät itsevarmuutta kamppailutaitojen kehittyessä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta ja osaavien valmentajien kanssa.

Olympiakarate

Karatessa kilpaillaan kahdessa eri vauhdikkaassa lajissa; pisteottelussa ja liikesarjoissa. Karate nähdään ensimmäistä kertaa olympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.

Itsepuolustus

Jokainen karate oppii puolustamaan itseään. Kamppailutaitoja harjoitellessa kehittyy samalla myös fyysinen ja henkinen kunto.

Uusi vuosi, uusi harrastus?

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Karatessa opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tule kokeilemaan karatea!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva karateseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Instagram
  • Karate1 premier league - Paris Open alkaa perjantaina!
Mukana myös Suomen joukkue 🇫🇮🥋 #Repost @openpariskarate
#OpenParisKarate • 🎥 @ffkarate_
  • Vuoden 2019 Urheilugaalan ensimmäiset palkinnot on jaettu!

Titta Keinänen voitti Urheilugaalassa Läpimurto-palkinnon!! Palkinnosta päätti urheilualan vaikuttajista koostuva palkintolautakunta.

Titta nousi vuoden 2018 aikana lajinsa kansainväliseen kärkeen. Hän teki huhtikuussa karatehistoriaa, voittamalla ensimmäisenä suomalaisena karaten K1 turnauksen Marokossa. Keinänen uusi temppunsa kesäkuussa Turkissa.

Karateliitto onnittelee Tittaa!! 🇫🇮🥋
  • Titta Keinänen on ehdolla urheilugaalassa läpimurto kategoriassa! 🇫🇮🥋 Läpimurto tarkoittaa nousua viimeisen vuoden aikana lajinsa ehdottomalle huipulle. Voittaja palkitaan tittelin ja Uno-pokaalin lisäksi Urheiluopistosäätiön lahjoittamalla 10 000 euron erikoisstipendillä.

#karatefinland #olympicteamfinland
  • Olympiavalmentajaseminaari käynnissä Helsingissä. Pitkien perinteiden tapahtumassa noin 140 huippu-urheiluvalmentajaa ja -toimijaa. Huikeasti osaamista kokoontuneena yhteen! #olympiavalmentajaseminaari #repost #karatefinland @olympicteamfinland
Facebook

Suomalaista karatea tukemassa

Pääyhteistyökumppanit