Suomen Karateliiton missio on olla suomalaisen karaten yhdistävä voima

Mitä on karate?

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

Lapset ja nuoret

Nuoret karatekat oppivat hallitsemaan kehoaan, kunnioittamaan toisiaan ja keräävät itsevarmuutta kamppailutaitojen kehittyessä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta ja osaavien valmentajien kanssa.

Olympiakarate

Karatessa kilpaillaan kahdessa eri vauhdikkaassa lajissa; pisteottelussa ja liikesarjoissa. Karate nähdään ensimmäistä kertaa olympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.

Itsepuolustus

Jokainen karate oppii puolustamaan itseään. Kamppailutaitoja harjoitellessa kehittyy samalla myös fyysinen ja henkinen kunto.

Viralliset tekstiilit ja fanituotteet saatavilla nyt verkkokaupasta!

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin tukemaan suomalaisen karaten menestystarinaa ja tunnusta väriä laadukkaiden tekstiilien ja fanituotteiden avulla. Asuista löytyy Karateliiton viralliset logot ja/tai painatukset. Verkkokauppa on auki 24/7!

Uusi vuosi, uusi harrastus?

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Karatessa opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tule kokeilemaan karatea!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva karateseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Instagram
  • Karaten EM-kisat starttaavat ensi viikolla ja on aika aloittaa Suomen joukkueen esittely! Ensimmäisenä vuorossa Titta Keinänen 🥋🇫🇮 #karatefinland #roadtoguadalajara
  • Karatekoiden yläkoululeiri ja EM-kisoihin lähtijöiden viimeistelyleiri 🥋🇫🇮 #karatefinland
  • Titta Keinänen oli tänään Ylen aamu-tv:n haastateltavana! Katso juttu oheisesta linkistä! 🥋🇫🇮#karatefinland #yleaamutv

https://yle.fi/urheilu/3-10694493?fbclid=IwAR3ELlUmmDnmxYyM6o38h6OEJ5nDlMcqXh3nUXLl0gErPtvNJUXgbUz15_s&utm_source=facebook-share&utm_medium=social
  • Karateliiton Tähtiseuraseminaarissa hyvä porukka kasassa, samalla luovutettiinTähtimerkki Budoseura Kobushikaille 🥋🇫🇮 #karatefinland #olympiakomitea #tähtiseura
Facebook

Karate EM Guadalajara 28.-31.3.2019

Karaten EM-kisat starttaavat ensi viikolla ja on aika aloittaa Suomen joukkueen esittely! Ensimmäisenä vuorossa Titta Keinänen 🇫🇮🥋
... See MoreSee Less

Karatekoiden otteita yläkoululeiriltä ja EM-kilpailuihin lähtijöiden viimeistelyä 🇫🇮🥋 ... See MoreSee Less

Suomalaista karatea tukemassa

Pääyhteistyökumppanit