Suomen Karateliitto ry - Suomalaisen karaten, taidon ja ju-jutsun yhdistävä voima

Suomen Karateliitto ry

Suomen Karateliitto on kasvava monilajiliitto, joka tunnetaan toiminnan laadusta, hyvästä yhteishengestä sekä urheilumenestyksestä.

Karate - yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

SONY DSC
Taido - lumoaa näyttävyydellään

Taidossa karaten perinteisiin potkuihin ja lyönteihin on yhdistetty pyörivät ja kierteiset liikkeet, akrobatialiikkeet sekä vartalon akselin muuttaminen. Kolmiulotteisuuden ansiosta taido onkin näyttävä kamppailulaji.

Jujutsu-SM-2018
Hokutoryu ju-jutsu - suosittu ja suomalainen

Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu Ju-Jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Hokutoryu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi. Perustekniikoita ovat lyönnit, potkut, heitot, lukot, kuristukset ja erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat.

Viralliset tekstiilit ja fanituotteet saatavilla nyt verkkokaupasta!

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin tukemaan suomalaisen karaten menestystarinaa ja tunnusta väriä laadukkaiden tekstiilien ja fanituotteiden avulla. Asuista löytyy Karateliiton viralliset logot ja/tai painatukset. Verkkokauppa on auki 24/7!

Ilmoittaudu karaten, taidon tai ju-jutsun alkeiskurssille

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Tutustu karateen, taidoon ja Hokutoryu ju-jutsuun! Opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Aloita vauhdikas kamppailuharrastus!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Liittomme lajit ovat itsepuolustuksen lisäksi myös jännittäviä urheilulajeja ja ne soveltuvat innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva kamppailuseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Facebook
HUOM! Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua!Suomen Karateliitto järjestää online-tuomarikurssin 27.1. klo 18-20. Koulutus on tarkoitettu kaikille tuomarilisenssin jo omaaville ja se on maksuton.Kouluttajana toimii Pirkko Heinonen.Ilmoittaudu mukaan Suomisportissa 24.1. mennessä: www.suomisport.fi/events/842a7615-90c3-4f3b-a98b-c4e7bd3960ed ... See MoreSee Less
Paris Open on käyty ja suomalaiset aloittivat kauden mallikkaasti.Tuomas Suur-Inkeroinen aloitti hienosti voittamalla toisella kierroksella Ranskan Gelin Garcia Akondzon 3-1 ja seuraavalla kierroksella senshun turvin Ukrainan Aleksandr Zlobinin ottelussa joka päättyi 3-3. Neljännellä kierroksella vastaan asettui Ranskan maajoukkueen kaksinkertainen junioreiden Euroopan mestari Killian Cizo joka voitti Tuomaksen selkein luvuin 9-0. Cizo eteni aina loppuotteluun ja sitä myötä Tuomas pääsi keräilyihin jossa Tuomas voitti Ranskan Bora Galoren 3-0 ja eteni sunnuntain pronssiotteluun.Prossiottelussa vastassa oli Ukrainan Oleh Paschenko. Varovaisen alun ja Tuomaksen pienen paikkailun jälkeen ukrainalainen otti 1-0 johdon etukäden lyönnillä. Pitkään tasaisena edennyt ottelu päättyi lopulta 10-1 ukrainalaisen eduksi parilla viime hetken ipponilla.Björn Kulovuori voitti ensimmäisellä kierroksella Japanin Junya Eton 3-2. Seuraavan kierroksen ottelua Björn johti viime hetkiin asti 2-1, kunnes Ranskan Hassan Bettache pääsi yllättämään kahdella ipponin arvoisella suorituksella ja ottelu päättyi 7-2 ranskalaisen voittoon. Ranskalainen voitti seuraavan matsinsa mutta hävisi poolifinaalin ja näin ollen Björnille ei keräilyjä.Myös Niko Mantere aloitti voitolla kun toisen kierroksen vastustaja Javier Delestal kaatui 3-1. Kolmoskierroksella Ranskan Kenji Grillon oli parempi luvuin 5-1. Grillon voitti poolifinaalin, mutta hävisi semifinaalin joten myöskään Niko ei päässyt keräilyotteluihin.Lauantaina Titta Keinänen sai avausvastustajakseen tutun ranskalaisen, Nancy Garcian. Tiukka ottelu päättyi ranskalaisen voittoon 2-0. Garcia eteni aina finaaliin saakka, joten Titta pääsi yrittämään keräilyjen kautta pronssimitalimatsiin. Tässä hän onnistuikin voittamalla Luxemburgin Pola Giorgettin 3-2. Sunnuntain pronssiottelussa vastassa oli Ranskan nuori Tricya Sombe. Ottelu eteni vauhdikkaissa merkeissä jossa molemmat napsivat pisteitä vuorotellen. Voitto kuitenkin kokemuksen voimin Titta Keinäselle selkeästi 9-6 ja näin Titalle arvokas pronssi. ... See MoreSee Less

Toimintaamme tukemassa

Pääyhteistyökumppanit