Suomen Karateliiton missio on olla suomalaisen karaten yhdistävä voima

Mitä on karate?

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

Lapset ja nuoret

Nuoret karatekat oppivat hallitsemaan kehoaan, kunnioittamaan toisiaan ja keräävät itsevarmuutta kamppailutaitojen kehittyessä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta ja osaavien valmentajien kanssa.

Olympiakarate

Karatessa kilpaillaan kahdessa eri vauhdikkaassa lajissa; pisteottelussa ja liikesarjoissa. Karate nähdään ensimmäistä kertaa olympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.

Itsepuolustus

Jokainen karate oppii puolustamaan itseään. Kamppailutaitoja harjoitellessa kehittyy samalla myös fyysinen ja henkinen kunto.

Team Finland tuotteet verkkokaupasta

Pukeudu tiimin väreihin kisakatsomossa! Karate Team Finland viralliset fanituotteet nyt saatavilla verkkokaupasta. Tilaa omasi ja tue suomalaisen karaten menestystarinaa.

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tule kokeilemaan karatea!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva karateseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Instagram
  • Titta Keinänen ratkaisi ottelun japania vastaan viimeisellä sekunnilla #karatefinland 🇫🇮👊💪
  • Karaten olympiapaikkojen metsästys alkaa maailmanlaajuisesti tänään käynnistyvässä Karate1 Premier Leaguen Berliinin osakilpailussa.
Suomesta mukanaan neljä urheilijaa:
Bess Mänty naisten kata
Titta Keinänen naiset +68kg
Emma Aronen naiset -61kg
Joni Kolari miehet -60kg.  #karatefinland 🇫🇮💪
  • Karaten Finnish Open kisataan Espoossa 8.9.. Kansainvälisellä leirillä Turussa on Finnish openiin valmistautumassa joukko kovia kansainvälisiä ja kotimaisia ottelijoita.#karatefinland #foc2018 #karateliitto 🇫🇮🇪🇪🇪🇨🇫🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿👊💪
  • Turun suunnalla opiskelevien maajoukkuekaratekoiden syksy lähtenyt hienosti käyntiin. Urheiluakatemian aamutreeneissä tekemisen meininkiä jo 8:00 👌🥋#karatefinland
Facebook

Karate1 Premier League Berlin 14.-16.9.2018

Toinen kilpailupäivä

Titta Keinänen (+68kg) pääsi arvalla suoraan toiselle kierrokselle missä kohtasi Hollannin Saffron Kolfin. Keinänen voitti ottelun pistein 3-0.

Kolmannen kierroksen ottelussa Keinänen kukisti Japanin Risa Sugimoto 2-0.

Seuraavana oli vuorossa ottelu lohko voitosta, jossa Keinästä vastaan asettui Espanjan Laura Palacio Gonzalez. Tasainen ottelu päättyi ilman pistesuorituksia, joten voittaja ratkaistiin tuomariäänestyksellä, jossa voitto ja semifinaalipaikka meni Espanjaan.

Palacio Gonzalez hävisi semifinaalin Italian Clio Ferracutille, joten Keinäselle ei avautunut mahdollisuutta keräilyotteluihin.

Päivän toinen suomalaisottelija Emma Aronen (-61kg) kärsi avausottelussa 3-5 tappion Serbian Andrijana Vasovicille. Serbi putosi jatkosta seuraavalla kierroksella, joten ei Arosen kisat päättyivät yhteen otteluun.

Kaaviot ja tulokset löytyy sportdatasta:
www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=181&ver_i...
... See MoreSee Less

Karate1 Premier League Berlin 14.-16.9.2018

Ensimmäinen kilpailupäivä:

Joni Kolari (-60kg) voitti avausottelussa Ranskan Kajith Kanagasingamin 2-1. Toisen kierroksen ottelussa Kolari joutui tunnustamaan Saudi-Arabian Emad Al Malkin paremmakseen pistein 0-4.

Naisten katassa Bess Mänty sai avauskierroksella vastaansa Japanin Masami Seiwadan. Ottelun voitto meni japanilaiselle tuomariäänin 0-5.

Suomalaiset voittaneet vastustajat eivät selvittäneet tietään sarjojen finaaliin, joten paikkoja keräilyotteluihin ei auennut.

Suomalaisittain kisat jatkuvat huomenna, jolloin tatamilla nähdään Emma Aronen (-61kg) ja Titta Keinänen (+68kg).
Aikataulu, kaaviot ja on-line tulospalvelu löytyy sportdatasta:

www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=181#a_eve...
... See MoreSee Less

Suomalaista karatea tukemassa

Pääyhteistyökumppanit