Suomen Karateliiton missio on olla suomalaisen karaten yhdistävä voima

Mitä on karate?

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

Lapset ja nuoret

Nuoret karatekat oppivat hallitsemaan kehoaan, kunnioittamaan toisiaan ja keräävät itsevarmuutta kamppailutaitojen kehittyessä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta ja osaavien valmentajien kanssa.

Olympiakarate

Karatessa kilpaillaan kahdessa eri vauhdikkaassa lajissa; pisteottelussa ja liikesarjoissa. Karate nähdään ensimmäistä kertaa olympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.

Itsepuolustus

Jokainen karateka oppii puolustamaan itseään. Kamppailutaitoja harjoitellessa kehittyy samalla myös fyysinen ja henkinen kunto.

Viralliset tekstiilit ja fanituotteet saatavilla nyt verkkokaupasta!

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin tukemaan suomalaisen karaten menestystarinaa ja tunnusta väriä laadukkaiden tekstiilien ja fanituotteiden avulla. Asuista löytyy Karateliiton viralliset logot ja/tai painatukset. Verkkokauppa on auki 24/7!

Ilmoittaudu karaten alkeiskurssille

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Karatessa opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tule kokeilemaan karatea!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva karateseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Instagram
  • #Repost @kamppailijaeikiusaa
• • • • • •
Hyvää ystävänpäivää ❤️ #ystävänpäivä #oleystävä #kamppailijaeikiusaa
  • Rekisteröinnit tehty kisoja varten 🇫🇮🥋
Nuorten EM-kisat Tampereella 2021 🥋🇫🇮
#karatefinland
  • NEM-joukkue valmiina matkaamaan kohti Budapestiä 🥋🇫🇮🥊 #karatefinland #hayashi @budoland_finland
  • Titta Keinänen kuuluu maailman huippukaratekojen harvalukuiseen joukkoon. Karaten harjoittaminen huipputasolla vaatii taloudellisesti paljon, kilpailuja on ympäri maailmaa. Vaikka Karatessakin kärki saa tukea Olympiakomitealta ja Karateliitolta, maksavat useimmat maajoukkueurheilijat kuluja omasta tai seuransa pussista. Mahdollistaaksemme tulevaisuuden menestyksen Karateliitto on käynnistänyt varainkeruukampanjan, jossa kuka tahansa, yksilö tai yritys, voi helposti tukea maajoukkuetta taloudellisesti. Linkin löydät karateliiton biosta.
Kiitos kun mahdollistat unelmien tavoittelemisen! 🥋🇫🇮 📸@otto.rosti
Facebook

Onko seurassasi tarvetta aikuisharrastajien ohjaajille? Nyt kannattaa miettiä, kuka tai ketkä seurasi ohjaajista lähtisivät kouluttautumaan!
Huhtikuussa käynnistyy kamppailulajien yhteinen VOK 2 -tason koulutus aikuisharrastajien ohjaajille. Ilmoittautumiset 12.3. mennessä. karateliitto.fi/fi/uutiset/aikuisharrastajan-2-tason-ohjaajakoulutus-varala-tampere/
... See MoreSee Less

🥋🇫🇮 ... See MoreSee Less

Suomalaista karatea tukemassa

Pääyhteistyökumppanit