Suomen Karateliitto ry - Suomalaisen karaten, taidon ja ju-jutsun yhdistävä voima

Suomen Karateliitto ry

Suomen Karateliitto on kasvava monilajiliitto, joka tunnetaan toiminnan laadusta, hyvästä yhteishengestä sekä urheilumenestyksestä.

Karate - yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

SONY DSC
Taido - lumoaa näyttävyydellään

Taidossa karaten perinteisiin potkuihin ja lyönteihin on yhdistetty pyörivät ja kierteiset liikkeet, akrobatialiikkeet sekä vartalon akselin muuttaminen. Kolmiulotteisuuden ansiosta taido onkin näyttävä kamppailulaji.

Jujutsu-SM-2018
Hokutoryu ju-jutsu - suosittu ja suomalainen

Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu Ju-Jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Hokutoryu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi. Perustekniikoita ovat lyönnit, potkut, heitot, lukot, kuristukset ja erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat.

Viralliset tekstiilit ja fanituotteet saatavilla nyt verkkokaupasta!

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin tukemaan suomalaisen karaten menestystarinaa ja tunnusta väriä laadukkaiden tekstiilien ja fanituotteiden avulla. Asuista löytyy Karateliiton viralliset logot ja/tai painatukset. Verkkokauppa on auki 24/7!

Uusi verkkokauppa avautuu pian!

Ilmoittaudu karaten, taidon tai ju-jutsun alkeiskurssille

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Tutustu karateen, taidoon ja Hokutoryu ju-jutsuun! Opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Aloita vauhdikas kamppailuharrastus!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Liittomme lajit ovat itsepuolustuksen lisäksi myös jännittäviä urheilulajeja ja ne soveltuvat innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva kamppailuseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Facebook
KARATELIITON LAJIEN KESÄLEIRIT 2023Karaten, ju-jutsun ja taidon kesäleireille osallistuminen ei edellytä majoittumista Pajulahteen, mutta ruokailut, saunat ja muut leiriharjoitusten ulkopuoliset aktiviteetit sisältyvät majoituksen hintaan.Pajulahdesta ilmoitettiin, että heille on vapautunut huoneita, jotka siirretään nyt kesäleiriläisten vapaasti varattavaksi. Eli jos olet olet vielä huonetta vailla, niin vielä löytyy. Varauslinkit ovat auki 5.6. saakka!Jos päätät osallistua leirille vain yhdeksi päiväksi, niin päiväksi kannattaa valita LAUANTAI.Tervetuloa viettämään mukavaa kesäviikonloppua Pajulahteen samanhenkisten leireilijöiden kesken!Linkin takaa löydät lajien leirikutsut, ohjelmat ja muut tärkeät leireihin liittyvät tiedot:karateliitto.fi/fi/tapahtumat/karateliiton-kaikkien-lajien-yhteisleiri/ ... See MoreSee Less
Repost from Hokutoryu ju-jutsu HOKUTORYU JUNNUJEN KESÄLEIRIHokutoryu junioreiden kesän odotetuin tapahtuma lähenee! Junioreiden valtakunnallinen kesäleiri pidetään 16-18.6.2023 Pajulahden liikuntaopistolla, Nastolassa.Juniorileirin pääohjaaja on Jyväskylän Jigotain Sensei Netta Orava 1. Dan. Sensei Orava on liikuntatieteiden maisteri ja hän on ollut mukana kehittämässä Suomen Karateliiton valmentajakoulutusta. Hänellä on opettajan pätevyys ja pitkä kokemus juniorivalmentamisesta, hän on toiminut junioreiden päävalmentajana Jyväskylän lisäksi myös Turussa.Leirille osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, leirilipun voi ostaa paikan päällä leirin vastaanotosta käteisellä. Mikäli leirille voi osallistua vain yhtenä päivänä, kannattaa leiripäiväksi valita lauantai.Lisätiedot ja aikataulu leiriesitteessä: hokutoryu.com/images/hokutoryu_junnujen_kesaleiri2023.pdfNähdään leirillä! ... See MoreSee Less
Reposted from @jujutsuworldHOKUTORYU JU-JUTSU KESÄLEIRI 2023 🥋👊Hokutoryu ju-jutsun kesäleiri pidetään 16-18.6.2023 Pajulahden liikuntaopistolla, Nastolassa. Leiri on tarkoitettu kaikille vyöasteille, valkoisesta mustaan vyöhön. Leirillä on myös oma osuus junioreille.karateliitto.fi/fi/events/karateliiton-kaikkien-lajien-yhteisleiri/Summer camp 2023 coming up 🔥🔥Information in English: www.hokutoryu.com/images/summercamp_hokutoryu2023.pdfSee you in Pajulahti! 👊🏻 ... See MoreSee Less

Toimintaamme tukemassa

Pääyhteistyökumppanit

Mukana toiminnassa