Suomen Karateliiton missio on olla suomalaisen karaten yhdistävä voima

Mitä on karate?

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

Lapset ja nuoret

Nuoret karatekat oppivat hallitsemaan kehoaan, kunnioittamaan toisiaan ja keräävät itsevarmuutta kamppailutaitojen kehittyessä. Harjoittelu tapahtuu leikin kautta ja osaavien valmentajien kanssa.

Olympiakarate

Karatessa kilpaillaan kahdessa eri vauhdikkaassa lajissa; pisteottelussa ja liikesarjoissa. Karate nähdään ensimmäistä kertaa olympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.

Itsepuolustus

Jokainen karate oppii puolustamaan itseään. Kamppailutaitoja harjoitellessa kehittyy samalla myös fyysinen ja henkinen kunto.

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Tule kokeilemaan karatea!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva karateseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Instagram
  • Seurojen välistä yhteistyötä 👌🇫🇮🥋 @lahdenkarate @erankarate #yhdessäenemmän
  • Karate 1 premiere league Tokio starttaa huomenna 🇯🇵🥋 Suomalaisten ottelut käydään lauantaina @emmaaronen @tittakeinanen @karatebyjesse #karatefinland #tokiokarate1 psst. Huomaatko tuttuja kuvasta 😁
  • Menoa ja meininkiä Pajunlahdessa yläkoululeirillä 🥋💪 #karateliitto #pajunlahti
  • Titta Keinäselle pronssia Chilen Karate K1 kilpailusta 🥉 Karateliitto onnittelee Tittaa hienosta suorituksesta💪 #karatefinland
Facebook

MM-joukkue 2018: Aaro Tuominen edustaa Suomea miesten joukkuekilpailussa. Aaro on tunnettu näyttävistä ja sähäkistä pistesuorituksista. Hän jatkaa samoin vahvoin ottein myös MM-tatamilla! Tsemppiä Aaro!👊

#karateteamfinland #KarateWorldChampionships2018 #Madrid2018
... See MoreSee Less

MM-joukkue 2018: Maria Korpela edustaa Suomea naisten joukkuekilpailussa. Maria on ahkera treenaaja ja kiertänyt kovatasoisia kilpailuja ulkomailla! Niissä hän on osoittanut lupaavia otteita ja jatkaa samoin varmoin ottein myös MM-tatamilla! Tsemppiä Maria!👊

#karateteamfinland #KarateWorldChampionships2018 #Madrid2018
... See MoreSee Less

Suomalaista karatea tukemassa

Pääyhteistyökumppanit