Suomen Karateliitto ry - Suomalaisen karaten, taidon ja ju-jutsun yhdistävä voima

Suomen Karateliitto ry

Suomen Karateliitto on kasvava monilajiliitto, joka tunnetaan toiminnan laadusta, hyvästä yhteishengestä sekä urheilumenestyksestä.

Karate - yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista

Karate on perinteinen japanilainen kamppailulaji ja yksi maailman suosituimmista liikuntamuodoista. Nykyaikainen karate on itsepuolustuksen lisäksi myös jännittävä urheilulaji ja soveltuu innostavaksi koko perheen harrastukseksi.

SONY DSC
Taido - lumoaa näyttävyydellään

Taidossa karaten perinteisiin potkuihin ja lyönteihin on yhdistetty pyörivät ja kierteiset liikkeet, akrobatialiikkeet sekä vartalon akselin muuttaminen. Kolmiulotteisuuden ansiosta taido onkin näyttävä kamppailulaji.

Jujutsu-SM-2018
Hokutoryu ju-jutsu - suosittu ja suomalainen

Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu Ju-Jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Hokutoryu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi. Perustekniikoita ovat lyönnit, potkut, heitot, lukot, kuristukset ja erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat.

Viralliset tekstiilit ja fanituotteet saatavilla nyt verkkokaupasta!

Lähde mukaan kannustusjoukkoihin tukemaan suomalaisen karaten menestystarinaa ja tunnusta väriä laadukkaiden tekstiilien ja fanituotteiden avulla. Asuista löytyy Karateliiton viralliset logot ja/tai painatukset. Verkkokauppa on auki 24/7!

Ilmoittaudu karaten, taidon tai ju-jutsun alkeiskurssille

Oletko harkinnut uuden liikuntaharrastuksen aloittamista itsellesi tai lapsellesi? Tutustu karateen, taidoon ja Hokutoryu ju-jutsuun! Opit puolustamaan itseäsi, kehität kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä sekä pääset haastamaan itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti. Etsi sopiva seura itsellesi käyttäen kätevää seurahakua ja tule kokeilemaan!

Tähtimerkki on lupaus laadukkaasta junioritoiminnasta

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Laatuohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa.

Seuroille myönnettävä Tähtimerkki viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa.

Aloita vauhdikas kamppailuharrastus!

Etsitkö itsellesi tai lapsellesi uutta harrastusta? Liittomme lajit ovat itsepuolustuksen lisäksi myös jännittäviä urheilulajeja ja ne soveltuvat innostavaksi koko perheen harrastukseksi. Etsi lähistöltäsi sopiva kamppailuseura ja tule mukaan kokeilemaan!

Facebook
Kaipaatko boostia oman seurasi markkinointimateriaalien luomiseen tai vinkkejä somemarkkinointiin? Osallistu ti 21.9. klo 18-19 Seuratoimijan työkalut - webinaarisarjan jaksoon, jossa teemana juuri edellämainitut asiat!Seuratoimijan työkalut -webinaarisarja jatkuu taas kuun lopusta alkaen! Syksyn aiheita ovat:- ti 31.8.2021 Alle kouluikäisten kamppailulharrastus - mitä pikkunassikoiden kanssa voi tehdä?- ti 21.9.2021 Miten teet helposti mainokset someen ja muihin kanaviin- ke 13.10.2021 Sähköistynyttä tunnelmaa – seura siirtyy exceleistä elektroniselle aikakaudelle- to 11.11.2021 Monilajisuudesta ja yhteistyöstä boostia jäsenhankintaan ja seuratoimintaan- to 9.12.2021 Koululiikunnassa kamppailutaituriksi? Esimerkkiharjoitteita koululiikuntaan. Ilmoittaudu Suomisportissa viimeistään tapahtumapäivänä klo 12 mennessä osoitteessa www.suomisport.fi/administration/sportsfederations/2227/events/track/86548/series! Webinaarisarja on ilmainen kaikille karaten, taidon ja jujutsun lisenssillisille harrastajille. ... See MoreSee Less
Karaten SM-kilpailut 9.10. Hämeenlinnan Loimua Areenalla Ilmoittautuminen Sportdatassa: www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=5978 ... See MoreSee Less

Toimintaamme tukemassa

Pääyhteistyökumppanit