Suomalaisia nähtiin viikonloppuna tatamilla niin Pariisissa kuin Tallinnassakin

23.01.2023

Paris Open, Pariisi, Ranska, 20.-22.1.2023

Perinteisessä Paris Open -turnauksessa nähtiin tällä kertaa vain kaksi suomalaista kun Björn Kulovuori ja Niko Mantere ottelivat molemmat alle 84 kilon sarjassa perjantaina.

Niko Mantere hävisi ensimmäisessä ottelussaan Ranskan Hamza Sam:ille 9-1. Ranskalainen hävisi seuraavan ottelunsa eikö Nikolle näin auennut mahdollisuutta keräilyotteluihin.

Björn Kulovuori hävisi myös ensimmäisen ottelunsa niinikään ranskalaiselle. Tampereen NEM-kisojen euroopanmestari U21-sarjasta, Raybak Abdesselem, eteni kuitenkin isossa ja kovatasoisessa sarjassa aina loppuotteluun, joten Björn pääsi jatkamaan keräilyotteluissa. Björn voitti kaksi ensimmäistä keräilyotteluaan kunnes hävisi kolmannen hollantilaiselle, sarjan viidenneksi rankatulle, Brian Timmermansille. Björnin sijoitus oli näin seitsemäs.

Estonian Open, Tallinna, Eesti, 21.1.2023

Tallinnassa kisatussa Estonian Openissa oli mukana yli 50 suomalaista yli 70:ssä sarjassa. Mitaleita Suomeen saatiin roppakaupalla ja näin hyvä aloitus kansainväliseen kauteen useilla Suomen kisaajilla. Osalla seuraava kisa onkin arvokisa, kun nuorten EM-kisat käydään 3.-5.2. Kyproksella.