Taidon kesäleiri

Päivämäärä: 08.06.2024 - 09.06.2024

Sijainti: Lahti

Leirit

TAIDON KESÄLEIRI JÄRJESTETÄÄN 8.-9.6.2024 LAHDESSA!

Kesäleirillä kokoonnutaan yhteen mukavan tekemisen, iloisten jälleennäkemisten ja inspiroivan leiriohjelman äärelle! Leiri on tarkoitettu yli 14-vuotiaille taidokoille vyöarvosta ja taitotasosta riippumatta. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Suomisportissa viimeistään 2.6.2024 klo 23:59. Leirin hinta 40€/ jompi kumpi päivä tai 70€ molemmat päivät. Tarkempi ohjelma ja kutsu liitteenä!

    • Lauantaina 8.6. on kolmet treenit, joissa workshop -tyyppisesti perehdytään monipuolisesti taidon eri tekniikkaluokkiin ja niiden malleihin luonnosta. Saatat yllättyä, miten vartalon akselin muutoksilla otat haltuun ala-, keski- ja ylätason niin liikesarjassa kuin ottelussakin. Taidon laajasta tekniikkakirjosta voi löytyä useampikin uusi tuttavuus tai suosikkitekniikka!
    • Sunnuntaina 9.6. ohjelmassa on kolmet treenit, taidotreenien lisäksi taidokat pääsevät tutustumaan Sports Chanbaraan eli vauhdikkaaseen ja hauskaan japanilaiseen miekkailulajiin. Päivän aikana laji tulee tutuksi niin hyvin, että harjoittelua voi jatkaa omalla kotisalilla vapaasti soveltaen! Treeneissä tutustutaan lajissa käytettäviin välineisiin monipuolisesti. Taidokalle välineen mukaan tuominen harjoitteluun tuo oppia ja ideoita vastustajan ja etäisyyden hallinnasta sekä ajoituksesta!