HANKI LISENSSI JA KUULUT Sinulle tärkeään kamppailuyhteisöön!

18.12.2020

Uusi lisenssikausi käynnistyy 1.1.2021. Voidaksemme parhaiten palvella jäsenseurojamme ja tarjota kaikille mahdollisuuden edulliseen lisenssiin ja vakuutusturvaan olemme uudistaneet lisenssikäytäntöämme.

Jatkossa lisenssikausi on aina kalenterivuosi (1.1.-31.12.). Siirtyessä tähän uuteen käytäntöön, tarjosimme syksyn ajalle poikkeuksellisesti lyhyen kauden (1.8.-31.12.) lisenssin.

Mikä lisenssi ?

Lisenssiä voisi kuvailla seuraavilla termeillä: liiton jäsenseuran jäsenen rekisteröintimaksu tai  palvelumaksu. Se on tärkeä myös lajin vaikuttavuuden kannalta. Lajien vaikuttavuutta ja virallisia harrastajamääriä mitataan maassamme rekistereidyillä harrastajilla. Lisenssiin voi liittää myös juuri kamppailulajeille suunnatun edellisen ja kattavan vakuutuksen.

Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten, ju-jutsun ja taidon kehittämiseen koko maassa. voidaan parantaa viestintää ja järjestää leirejä, tukea koulutustilaisuuksia tai muilla tavoin tehdä yhteistyötä seurojen kanssa.

Lisenssi on ’lupa harrastaa ’– eli se on kaikille karaten, taidon ja hokutoryu ju-jutsun harrastajille pakollinen harrastajien rekisteröitymismaksu. Rekisteröityneiden jäsenten määrä on keskeinen mittari myös liiton valtionavun turvaamiselle.

”Lisensseistä kertyvät tulot ohjataan karaten, ju-jutsun ja taidon kehittämiseen koko maassa.”

Lisenssi vaaditaan seuraavilta:
– Jäsenseurassa harrastava lapsi, aikuinen tai nuori
– Seuran tai liiton valmentaja ja/tai ohjaaja
– Tuomari/ kilpailija
– Liiton kouluttaja ja/tai luottamushenkilö

Lisenssin myötä saat osallistumisoikeuden Suomen Karateliiton tapahtumiin (seuraharjoitukset, leirit, kilpailut sekä muut tapahtumat).

Lisenssillisenä pysyt mukana menossa – saat ajankohtaiset uutiskirjeet sähköpostiisi säännöllisesti.

Lisenssin hankkimisen yhteydessä suositellaan kamppailijan vahingot kattavan Sporttiturva-vakuutuksen ostamista.

HUOM!
Osallistuessasi Suomen Karateliiton järjestämiin tilaisuuksiin sinulla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Myös kaikkien karate, taido- ja ju-jutsuseurojen järjestämissä harjoituksissa on oltava voimassa oleva lisenssi. Harrastajia suositellaan huolehtimaan myös vakuutusturvastaan heti kauden alusta. Lisenssittömän henkilön osallistuminen Suomen Karateliiton tapahtumiin voidaan evätä.

HANKI LISENSSIN KAVERIKSI VAKUUTUS, joka kattaa yllättävätkin tilanteet
Vaihe 1 – Valitse itsellesi tai lapsellesi sopiva lisenssi
Vaihe 2 – Valitse sopiva vakuutus lisenssin kaveriksi

Lisenssin yhteydessä sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi laaja vakuutusturva, joka on  suunniteltu nimenomaan kamppailulajien tarpeisiin. Myös vakuutuksen voimassaoloaika on jatkossa kalenterivuosi (1.1.-31.12.).

HUOM: Sporttiturvan voit hankkia VAIN mikäli sinulla on lisenssi.

Oman lisenssisi voit hankkia Suomisportin kautta vaikka heti!

Jäsenkortti puhelimessasi

Lisenssin hankkiessasi saat puhelimeesi Karateliiton jäsenkortin. Jäsenkortti toteutetaan Cardu-palvelun avulla.

Näin saat kortin käyttöösi jatkossa:

1. Hanki lisenssi Suomisportista
2. Kirjaudu Cardu-tilillesi.  Jos olet uusi käyttäjä, niin voit asentaa maksuttoman Cardu-sovelluksen joko Google Play tai App Store -sovelluskaupasta, jonka jälkeen voit rekisteröidä itsellesi Carduun käyttäjätunnuksen.

  • Uusi käyttäjä: Avaa Cardu-sovellus ja rekisteröidy –> Uusi tili.
  • Täytä pakolliset kentät: Etunimi, Sukunimi, Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite), Puhelinnumero ja Salasana.
  • Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero vahvistetaan 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun numeroon tekstiviestinä.
  • Tarvittaessa kirjaudu Carduun käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite).

Omat korttisi kuten Karateliiton jäsenkortti löytyvät Cardun lompakosta.

Saat siis Karateliiton kanta-asiakaskortin käyttöösi liittymällä Cardu-sovelluksen käyttäjäksi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun Karateliiton jäsenkortti on ladattavissa tai saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun kortti on ladattavissa.

Jäsenkortti lisätään käyttäjälle automaattisesti Cardun lompakkoon siinä vaiheessa, kun Cardu-sovelluksen käyttäjätunnus on rekisteröity ja puhelinnumero on vahvistettu sovelluksessa.

Usein kysytyt kysymykset: http://www.cardu.com/fi/faqsupport/