Valmennuslinja seuralle tai linjan päivitys – etäkoulutusklinikka 15.6.2020

02.06.2020

 

Kamppailulajit järjestävät yhdessä Olympiakomitean kanssa maksuttoman etäklinikan seuran valmennuslinjausten laatimiseen. Käytössä on valmennuslinjan kehittämisen uusi työkalu. Tavoitteena on tukea seurojen linjaustöiden vastuuhenkilöitä ja avata työkalua tarkemmin.

 

Valmennuslinja seuralle tai linjan päivitys – etäkoulutusklinikka

 

Kamppailulajit järjestävät yhdessä Olympiakomitean kanssa maksuttoman etäklinikan seuran valmennuslinjausten laatimiseen. Käytössä on valmennuslinjan kehittämisen uusi työkalu. Tavoitteena on tukea seurojen linjaustöiden vastuuhenkilöitä ja avata työkalua tarkemmin.   

 

Ajankohta: 15.6. klo 17.00-20.00  – Ilmoittautuminen loppuu 14.6.

Ilmoittautuminen Suomisportin kautta: https://www.suomisport.fi/events/4542b715-3537-49ec-9a1b-d5d875063715

 

Klinikkaa vetämässä:

Kamppailulajeista: Tiiu Tuomi (Taekwondoliitto), Jaana Jokinen (Judoliitto), Henni Ylimäinen (ITF Taekwon-do), Anssi Kaltevo (Karateliitto), Laura von Boehm (Aikidoliitto), Nyrkkeilyliitto ja Painiliitto

Olympiakomiteasta Marko Viitanen, Eija Alaja

Tähtiseuroista: Budokwai Taekwondo/Roosa Närhi, Iisalmen Taekwondo ja Seinäjoen Jalkapallokerho/Jyri Hietaharju.

 

Ennakkovalmistautuminen: Lue ennakkoon juttu teemasta ja tutustu valmennuslinjan laatimisen tai kehittämisen työkaluun. Klinikassa avataan eri osia seuraesimerkkien ja keskusteluiden avulla.

Linkki juttuun ja työkirjaan: https://www.olympiakomitea.fi/2020/03/19/sjk-junioreiden-valmennuslinja-rakentuu-yhteisollisyyden-kautta/

Tervetuloa mukaan mukavaan etäklinikkaan!