JU-JUTSU SM2023

28.04.2023

Turun ju-jutsuseura järjesti Hokutoryu ju-jutsun SM-kilpailut lauantaina 25.3.2023 Turun Kamppailuareenalla. Aikuisten SM-kilpailut järjestettiin yli kolmen vuoden tauon jälkeen ja ensimmäistä kertaa juniorit pääsivät mittelöimään mestaruuksista samassa tapahtumassa aikuisten kanssa. Päivän aikana nähtiin paljon hienoja suorituksia ja reipasta kilpailuhenkeä, otteluita oli päivän aikana yhteensä 78.

 

Turun ju-jutsuseura suoritui jälleen Petri Kolehmaisen johdolla kilpailujärjestelyistä erinomaisesti, seuralla onkin vankka kokemus kilpailujärjestämisestä. Ottelut käytiin kahdella tatamilla yhtä aikaa ja katsomo oli täynnä, otteluita tultiin seuraamaan eri puolilta Suomea.

 

Kilpailun parhaimpina ottelijoina palkittiin:

Paras ottelija, naiset: Jonna Vahtera, Turun ju-jutsuseura

Paras ottelija, miehet: Jim Forsberg, Turun ju-jutsuseura

Paras ottelija, juniorit: Andrii Yedamenko, Helsingin ju-jutsuklubi

 

Taistelijan maljalla palkittiin seuraavat ottelijat:

Naiset: Tuuli Kaukovuo, Helsingin ju-jutsuklubi

Miehet: Jere Kinnunen, Jyväskylän Jigotai

Juniorit: Ahti Nordman, Porin ju-jutsuseura

 

Kilpailun parhaana seurana palkittiin Helsingin ju-jutsuklubi, 33 pisteellä. Toiseksi sijoittui Turun ju-jutsuseura 18 pisteellä ja kolmanneksi Jyväskylän Jigotai 10 pisteellä.

 

Soke Niiniketo kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan ja oli samalla kilpailun valvoja. Kilpailujen johtaja oli Natalia Gadolin ja päätuomari Jari Nieminen. Tuomareina olivat Hannes Kunart, Teresa Tuominen, Mika Mantere, Marko Kauranen, Heikki Lappalainen, Antti Käenmäki, Marika Käenmäki, Leena Koivistoinen, Oscar Basten ja Henrik Lampinen.

 

Palkinnot sponsoroi Habita Oy.

 

Tulokset: https://hokutoryu.com/index.php/sivut/uutisarkisto/667-hokutoryu-sm-2023-tulokset