Kamppailulajien yhteinen I-tason junioriohjaajakoulutus 1/2

Päivämäärä: 27.03.2021

Koulutukset

Kamppailulajien yhteinen I-tason junioriohjaajakoulutus järjestetään 27.-28.3. ja 17.-18.4.2021!

Ensimmäinen viikonloppu ollaan etänä ja toisena viikonloppuna yhteinen koulutuspäivä järjestetään livenä lauantaina Jyväskylässä jasunnuntai on lajipäivä. Jos lähiopetusta ei voida turvallisesti järjestää, niin toinenkin viikonloppu siirtyy verkkoon ja lajipäivä järjestetään myöemmin ilmoitettavalla tavalla.

Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.suomisport.fi/events/f1e960c3-27d9-477f-972b-f3977078ecf3. Ilmoittautumisaika päättyy ti 16.3.2021 klo 23:59.

 

Kenelle?

Junioriohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille junioriohjaajana toimiville ja sellaiseksi aikoville. Koulutuksessa käsitellään muun muassa lasten liikunnan ja urheilun perusteita, turvallista ohjaamista ja ohjaajan roolia niin ohjaustilanteessa kuin sen ulkopuolella, perusliikuntataitojen ja erityistaitojen harjoittamista, harjoitusohjelman suunnittelua sekä paljon muuta ohjaajuuteen liittyvää tietoa ja touhua.

 

Tavoite?

Koulutuksen tavoitteena on tarjota eväitä aloitteleville tai jo jonkin verran ohjanneille junioriohjaajille entistä turvallisempaan ja laadukkaampaan junioriohjaamiseen. Koulutus koostuu luennoista, (mahdollisesti) käytännön harjoitteluista ja soveltamisesta, omien harjoitteiden suunnittelusta ja niiden ohjaamisesta. Koulutus sisältää kaksi viikonloppua, ja näiden viikonloppujen väliselle ajalle annetaan etätehtäviä. (Mikäli molemmat jaksot joudutaan järjestämään etäopetuksena, rajaa se hieman käytännön harjoitteiden suorittamista, varautukaa silti liikkumaan :))

 

Milloin ja missä?

Koulutus järjestetään 27.-28.3.2021 ja 17-18.4.2021. Ensimmäinen viikonloppu järjestetään etäkoulutuksena (Zoom) ja mikäli olosuhteet sallivat järjestetään toinen osa lähiopetuksena Jyväskylässä. Tarkempi paikka mahdolliselle lähijaksolle ilmoitetaan myöhemmin. Mikäli toista jaksoa ei voida lähiopetuksena järjestää, pidetään toinenkin jakso etäkoulutuksena. Koulutuksen tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Tarkemmat ohjeet mahdollista lähijaksoa varten lähetetään osallistujille myöhemmin.

 

Koulutuksen sisältö:

– Lasten liikunnan ja urheilun perusteet

– Yleinen liikuntakasvatus

– Lasten kehitysvaiheet

– Perusliikkumisen ohjaaminen

– Eri fyysisten ominaisuuksien ohjaaminen

– Harjoitussuunnitelman laatiminen

– Pelejä ja leikkejä

– Taito-ominaisuuksien harjoittaminen

– Budolajeille tyypilliset urheiluvammat ja ensiapu

– Lajiosa (lajiliiton järjestämä)

 

Mahdolliset peruutustapaukset tulee ilmoittaa välittömästi ja kurssimaksu palautetaan ainoastaan hyväksyttävästä syystä (kuten sairastuminen). Muut vaatimukset: Voimassa oleva lajilisenssi Mikäli sinulla on kysyttävää kurssista, lisätietoja antavat kouluttajat Henni (henni.ylimainen@taekwon-do.fi) ja Ari (ari.suorsa@taekwon-do.fi).