Kamppailija ei kiusaa seminaarit

Päivämäärä: 19.10.2015 - 21.10.2015

Koulutukset Leirit

Kamppailulajien yhteinen Kamppailija ei kiusaa – kampanja on edennyt siihen pisteeseen, että projektityöntekijä Tuomas Vaskisalmi lähtee kiertueelle maakuntiin syys-lokakuussa. Kiertuepaikkakuntien isännöivät seurat on selvitetty ja alueiden kamppailuseuroihin on oltu yhteydessä. Tarkoituksena on koota yhteen jokaisella kiertuepaikkakunnalla kaikki kynnelle kykenevät kamppailutoimijat. Kiertuetapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille kamppailulajeille ja -seuroille. Kiertuepaikkakunnat ovat:

  • Oulu 19.10. Oulun Kamppailuklubi
  • Rovaniemi 19.10. Rovaniemen Urheiluopisto
  • Sodankylä 21.10. Sodankylän liikuntakeskus

Kiertueen tarkoituksena on kohdata kamppailijoita tärkeän asian tiimoilta valtakunnallisesti, tavoittaa ohjaajia, tiedottaa kiusaamattomuuden työkaluista ja olla vuorovaikutuksessa seurojen kanssa. Osallistujat saavat käytännön työkaluja kiusaamisen ehkäisyyn.

Kaikille (etenkin pääkaupunkiseudun) kamppailulajien ohjaajille ja liittotoimijoille järjestetään avoin Kamppailija ei kiusaa – seminaari SUNNUNTAINA 4.10. KLO 10-15 Valo-talolla. Seminaarissa pureudutaan kiusaamiseen ilmiönä, sen ennaltaehkäisyyn ja kiusaamistilanteisiin puuttumiseen. Puhujina ainutlaatuinen kattaus asiantuntijoita MLL:sta, Vertaissovittelu Versosta, Folkhälsanista ja Nuorisotutkimusseurasta Kamppailija ei kiusaa – kampanjan toimijoiden lisäksi. Ilmoittautuminen seminaariin osoitteessa www.kamppailijaeikiusaa.fi  tai suoraan tässä linkissä: https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/taekwondo/event.php?id=4515  29.10.2105 mennessä kahvijärjestelyiden vuoksi. Seminaarin hinta on 10€ ja se kattaa kahvitarjoilun. Tilaisuuteen mahtuu 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kutsu liitteenä.

Kutsukaa omat toimijanne seminaariin ja tiedottakaa omia kanavianne pitkin seuroja tulevasta kiertueesta, sillä kamppailulajien yhteinen missio on, että kukaan ei kiusaa ketään koskaan. Kiusaamiseen puuttuminen on yhteinen asiamme.

Kamppailija ei kiusaa – kampanjan puolesta,
Suomen Karateliitto ry

Kamppailija ei kiusaa -seminaari