NEM-kilpailut Budapest 1.kilpalupäivä- Adiel Kashi otteli 7.sijalle

07.02.2020

Ensimmäisenä kilpailupäivänä käytiin kaikkien ikäluokkien henkilökohtaiset katasarjat, sekä U16-vuotiaiden kumitesarjat. Tatamilla nähtiin tänään 4 suomalaista. Adiel Kashi vastasi tänään parhaasta suomalaissuorituksesta ottelemalla sarjansa 7.sijalle!

Adiel Kashi sai U16 poikien -52kg sarjassa vastaansa Armenian Mher Ghazaryanin. Tiukka ottelu päättyi 1-0 armenialaisen voittoon. Ghazaryan otteli lopulta tiensä sarjan finaaliin asti, joten Kashille avautui tie keräilyotteluihin. Ensimmäisessä keräilyottelussa vastaan asettui Liettuan Titas Stankunas. Adiel laittoi itsensä likoon, teki rohkeasti omia ratkaisuja ja vei ottelun nimiinsä 2-0. Seuraavaksi Kashi sai vastaansa Romanian Pavel Goicean. Edeltävän ottelun hyvä vire pysyi päällä ja Adiel nakutti tauluun lukeman 4-0. Seuraavassa ottelussa oli panoksena pääsy sarjan pronssiotteluun ja Adiel sai vastaansa Turkin Mert Halicin, tällä kertaa ottelu kääntyi niukasti turkkilaiselle lukemin 2-0. Halici otteli lopulta sarjan pronssille, joten Kashi hävisi tänään vain sarjan mitalisteille ja sijoittui näin ollen sijalle 7.!

Nea Lehtinen teki arvokisa-debyyttinsä U16 tyttöjen katassa. Tällä kertaa pisteet 20.26 eivät riittäneet toiselle kierrokselle.

Teo Lappalainen teki myös arvokisa-debyyttiään U18 poikien katassa. Tällä kertaa Lappalaisella oli tyytyminen ensimmäiseen kierrokseen pistein 20.62.

Bess Mänty putosi niukasti toiselta kierrokselta naisten U21 katassa, jääden poolin 4. sijasta vain 0.06 pistettä.

Saku Virtanen karsiutui ensimmäisellä kierroksella miesten U21 katassa pistein 21.6.