Karaten MM-kilpailut 4.kilpailupäivä

09.11.2018

Karaten MM-kilpailut, Madrid 6.-11.11

 

4.Kilpailupäivä

Tänään Madridissa oteltiin miesten ja naisten joukkuekumiten viimeisiä karsintoja. Suomen miesten joukkue kohtasi Brasilian joukkueen.

Suomen avausottelijana oli Aaro Tuominen, Aaro aloitti vahvasti ja otti ensimmäisen pisteen, sekä samalla shenshun. Brasilialainen onnistui tasoittamaan 1-1 ja seuraava tilanne oli yhdenaikainen suoritus, josta piste molemmille ottelijoille. Aaro oli vielä voitossa kiinni senshun turvin, jonka kuitenkin menetti varoituksen takia 14 sekunttia ennen ottelun loppua, näin ollen ottelu päättyi tasapistein 2-2.

Toisena ottelijana tatamille astui Tuomas Suur-Inkeroinen. Tuomas sai otteluun loistavan alun ja johti ottelua parhaimmillaan 4-1. Brasilialainen pääsi kuitenkin vielä yllättämään käsitekniikoilla ja vartalopotkuilla, joten ottelu päättyi Brasilian erävoittoon lukemin 6-4.

Seuraavaksi vuorossa oli Joni Kolari. Joni ei päässyt brasilialaisen rytmiin mukaan, ja brassi napsi käsitekniikoilla 4-0 johtoaseman, ja kuittasi lopussa vielä 6-0 voittolukeman vartalopotkulla.

Viimeisenä joukkueesta otteluvuoroon Jani Karkkulainen. Hyvistä yrityksistä huolimatta, Jani lähti omiin hyökkäyksiin aavistuksen liian kaukaa, Brasilian ottelija käytti nämä tilanteet hyväksi ja kuittasi lopulta 5-0 tuloksen.

Brasilia meni jatkoon kolmella otteluvoitolla, mutta hävisi seuraavaksi Makedonialle kolmella otteluvoitolla. Suomen miesten tie keräilyotteluihin katkesi tähän.

Myös Saksan naisten joukkue hävisi Makedonialle otteluvoitoin 2-0, joten Suomen naisten joukkuetta ei myöskään nähdä keräilyotteluissa.