Karate nuorten EM-kilpailut Tampere, 1.kilpailupäivä – suomalaisten ottelutulokset

20.08.2021

Saku Virtanen, U21 kata miehet Kuvaaja: Anssi Takala

Ensimmäinen kilpailupäivä karaten nuorten EM-kilpailuissa on käyty. Päivän suomalaiskataajista Saku Virtanen eteni alle 21 vuotiaiden miesten kata sarjassa toiselle kierrokselle, muiden kataajien karsiutuessa ensimmäisessä karsintapoolin ottelussa.

Kumiteottelijoista Sonya Saadaoui ja Aarni Hänninen pääsivät keräilykierrokselle.

Saadaouin ensimmäisen kierroksen vastustaja, venäläinen Altana Basangova eteni finaaliotteluun. Ensimmäisessä keräilyottelussa vastaan asettui Ranskan Faith Porquet, joka vei ottelun nimiinsä pistein 3 – 0.

Hännisen ensimmäisen kierroksen vastustaja, Hollanin Franken Ricardo otteli myös sarjansa finaaliin. Ensimmäisessä keräilyottelussa vastaan asettui Tsekin Tomas Nechyba, tällä kertaa ottelu kääntyi Nechyballe lukemin 1-0.

Saadaouin, sekä Hännisen sijoitus näissä kilpailuissa 9.

Ottelutulokset –

KATA:

Kata U16 tytöt – Nea Lehtinen, suoritti karsintapoolissa Kanku Sho katan ja sijoittui pisteillä 20.26 sijalle 21.

Kata U18 pojat – Aapo Kirjavainen – suoritti karsintapoolissa Gojushiho Dai katan ja sijoittui pisteillä 20.42 sijalle 21.

Kata U21 miehet – Saku Virtanen – suoritti ensimmäisessä karsintapoolissa Anan Dai katan ja eteni jatkoon pisteillä 23.46 ja sijoittui toisen kierroksen pisteillä 22,06 sijalle 15.

Kata U18 tytöt – Jaana Kirppu suoritti karsintapoolissa Kusanku Sho katan ja sijoittui pisteillä 20.28 sijalle 25.

KUMITE:

Kumite U16 tytöt, 54+kg – Basangova Altana (RUS) – Sonya Saadaoui, (FIN), 3 – 0,venäläisen vastustajan edettyä finaaliotteluun Sonya pääsi keräilyotteluun.

1. keräilyottelu, Sonya Saadaoui, (FIN) – Faith Porquet, (FRA), 0 – 3

Kumite U16 pojat, -57kg – Tuomas Rekola, (FIN)Givenaud Tidiane (FRA), 0 – 5, ei keräilyä.

Kumite U16 pojat, -63kg – Niilo Hänninen, (FIN)Shaqiri Artiol (KOS), 2 – 4, ei keräilyä.

Kumite U16 tytöt, -54kg – Annukka Jylhänkanga,(FIN)Ana Nijemcevic(SRB), 0 – 3, ei keräilyä

Kumite U16 pojat, 70+kg –  Antoni Stepniewski (POL) – Sami Järvenpää (FIN), 3 – 0, ei keräilyä.

Kumite U16 pojat, -70kg – Franken Ricardo (NED) – Aarni Hänninen, (FIN), 5 – 0.

1.keräilyottelu, Aarni Hänninen, (FIN) – Tomas Nechyba, (CZE), 0-1