Hae mukaan kamppailulajien yhteiseen 2-tason koulutukseen!

17.10.2022

Haku koulutukseen on avautunut: Hae koulutukseen viimeistään 20.11.2022

TAUSTAA
Aiemmin kolmesta eri koulutuspolusta muodostunut 2-taso uudistuu! Uudistuksen myötä kaikkien koulutukseen osallistujien yhteisiin koulutussisältöihin lisätään VOK-perusteiden lisäksi lasten ja nuorten ohjauksen erityispiirteitä ja osaamistavoitteita sekä vastuullisuuden teemoja. Lisäksi osallistuja voi valita painopisteeksi lasten ja nuorten ohjauksen, aikuisharrastajien ohjaamisen tai urheiluvalmennuksen.

SISÄLLÖT JA TAVOITTEET
2-tasolla tavoitteena on, että valmentaja osaa suunnitella, ohjata ja arvioida harjoitusvuoden laadukkaasti sille kohderyhmälle, jonka parissa hän toimii. 2
-tason sisällöt keskittyvät urheiluosaamiseen, ihmissuhdetaitojen kehittämiseen, valmentajan voimavaroihin sekä itsensä kehittämisen taitoihin. Koulutuksessa harjoituksia tehdään niin luokassa, kuin liikuntasaleissa, joten varustaudu lähijaksoihin liikuntavarustein!

AIKATAULU
1. Etäjakso 16.-17.12.2022
1. Lähijakso 3.-5.2.2023
2. Etäjakso 17.-18.3.20232
2.
Lähijakso 31.3. – 2.4.2023
Etäseminaari 11.5.2023.

Kaikkien koulutukseen hakijoiden toivotaan osallistuvan kaikkiin etä- ja lähijaksoihin aktiivisesti. Edellä mainittujen päivämäärien lisäksi koulutukseen sisältyy runsaasti omatoimista työskentelyä verkkoympäristössä sekä ryhmätyöskentelyä.

TOTEUTUSTAPA
Koulutus sisältää etä- ja verkko-opintoja, omatoimista opiskelua, lähijaksoja sekä lajiosan

HINTA 300€ (Sis. majoituksen ja ruokailut lähijaksoilla Varalassa sekä etä-, verkko- ja lähiopetuksen sekä lajijaksot) Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt kamppailulajien yhteiselle Laatua, määrää ja saavutettavuutta 2-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutukseen -hankkeelle apurahan, jolla mahdollistetaan pilottilaisille edullinen osallistuminen koulutukseen.

HAKU KOULUTUKSEEN viimeistään 20.11.2022 tässä linkissä: https://forms.gle/sw9Q4t5QmYHm6wnG6.

Tämän toisen pilottikoulutuksen valintakriteerit ovat vähintään 18-vuoden ikä, suoritettu VOK1-taso tai vastaavat tiedot sekä vähintään 2 vuotta ohjaus- ja valmentajakokemusta. Ensimmäiseen pilottiin hakeneista kakkospilottiin siirrettiin suoraan 13 opiskelijaa ja tähän 16.12.2022 alkavaan koulutukseen valitaan lisäksi 10-12 uutta opiskelijaa motivaation, koulutustarpeiden ja toteutuvien hakukriteerien perusteella. Hae siis mukaan! Koulutukseen pyritään valitsemaan mahdollisimman monilajinen edustus lasten ja nuorten ohjauksen, aikuisharrastajien ohjaamisen ja urheiluvalmennuksen saralta.