Esittelyssä yhteistyökumppani – RHINOC SPORT

11.11.2019

Esittelyssä yhteistyökumppani – RHINOC SPORT

Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa Karateliittoa ja karateyhteisöä. Yhteistyökumppanit ovat mukana tukemassa urheilijoitamme ja mahdollistamassa toimintaa lasten-ja nuorten liikunnan hyväksi.

Esittelemme yhteistyökumppanimme RHINOC SPORT – Skönäri Oy

 

RHINOC SPORT ProBio tuotteiden toiminta perustuu probiooteiksi kutsuttuihin hyödyllisiin mikro-organismeihin, jotka jatkavat toimintaansa jopa 3 vuorokautta käsittelyn jälkeen

ProBio -tuotteilla on kolme tehokasta toimintatapaa hyvän hygienian aikaansaamiseksi:

  1. ikävien hajujen poisto ja ennaltaehkäisy
  2. mikroskooppinen syväpuhdistus
  3. turvallisen mikrofloran synnytys ja ylläpito pinnoilla

ProBio tekee desinfektoinnista usein tarpeetonta, koska tuotteen hyödyllinen mikrobisto vie käytännössä elintilan haitallisilta bakteereilta.  ProBio -tuotteemme auttavat jopa jätevesien käsittelyprosessissa pesuvesien päätyessä laitokselle, eli niitä voi aidosti kutsua ympäristölle hyödyllisiksi.

Maajoukkue edustajan Titta Keinäsen käyttökokemus RHINOC SPORT-tuotteista:

Olen kokenut urheilijan kiireisessä arjessa Rhinocin tuotteet helpoiksi, käytännöllisiksi ja toimiviksi. Suihkutan yleensä treenikassin purkaessa sekä suojiin, että laukkuun gear fresh-suihketta ja se on pitänyt varusteet raikkaampana, eikä hajut ole päässeet pinttymään. Rhinocin pyykinpesuaine on myös toiminut hyvin urheiluvaatteisiin. Suosittelen!”

 

RHINOC SPORT – Skönäri Oy