Björn Kulovuori voitti kultaa K1 Youth Leaguessa Sofiassa

28.05.2018

K1 Youth league 25.-27.5.2018 Sofia, Bulgaria

Björn Kulovuori voitti kultaa U18 76+ kg Sarjassa. Kulovuori otti päivän aikana upesti kaikkiaan kuusi voittoa. Finaalissa kaatui Turkin Ferhat Demirin ensimmäisen pisteen edun turvin, pistein 6-6 päättyneen ottelun jälkeen.

Kulovuoren sarjan kaavio:

ESS uutinen aiheesta:

Karate1 Youth Leaugue on WKF uusi nuorten K1 kilpailusarja, joka pyörähti tänään käyntiin Bulgarian Sofian osakilpailulla.
Youth leaugessa kisataan kolmessa ikäluokassa: U18,U16,U14
Neljä osakilpailua sisältävän kilpailusarjan avaus kisoissa oli mukana 72 maata 1878 kilpailijaa. Suomesta kisoihin osallistui 7 kilpailijaa. Muista suomalaisesta lähempänä mitaliotteluita oli U16 -54kg sarjassa Venla Karttunen joka voitti neljä ottelua, mutta tippui jatkosta poolifinaalissa. U14 katassa Solja-Linnea Holmlund pystyi kahteen otteluvoittoon.