Tervetuloa Karateliiton tuomaripäiville

Päivämäärä: 27.09.2019 - 28.09.2019

Tuomaritoiminta Yleinen

Tervetuloa Karateliiton tuomaripäiville

Pajulahteen 27.-28.9.2019

Koulutuspäivät on tarkoitettu sekä tuomarilisenssin omaaville, että tuomaritoiminnan aloittamisesta kiinnostuneille. Koulutuspäivät sopivat mainiosti myös valmentajille ja huoltajille, jotka haluavat kehittää WKF-sääntötuntemustaan.

Päivien aikana sinulla on mahdollisuus sääntöjen teoriakokeen suorittamiseen tai jo olemassa olevan tuomarilisenssin korottamiseen. Kouluttajina toimivat Suomen Karateliiton tuomarivaliokunnan jäsenet. Samaan aikaan Pajulahdessa on Karateliiton maajoukkueen leiri, mikä mahdollistaakin laadukkaan käytännönharjoittelun!

Koulutuspäivät alkavat perjantaina klo 18 (luennot ja kokeet) ja päättyvät lauantaina noin klo 16 (käytännön harjoittelu). Ohjelma tarkentuu lähempänä koulutusta ja ilmoittautuneille toimitetaan tarkempi ohjelma ennen koulutusta.

HINTA:

Koulutuksen hinta majoittuville on 150 € (sisältää: yksi yö 2hh, ruokailut, koulutus ja teoriakokeet). Yhden päivän on hinta 50 € sekä lounas/illallinen kassalta ostettuna.

ILMOITTAUTUMINEN:

Suomisportin kautta

VARUSTEET:

Lisenssin omaavilla tuomareilla asusteena tuomaripuku, muilla vapaa. Muistakaa kaikki ottaa pilli mukaan.

HUOM!

Valmistaudu päivään lukemalla säännöt etukäteen ja mieti askarruttavia kysymyksiä! Karateliiton sivuilla (www.karateliitto.fi) kohdassa materiaalit löytyvät sekä katan ja kumiten säännöt suomeksi että englanniksi.

Jos haluat ostaa uuden tuomarikravatin, niin ilmoita siitä tuomarivaliokunnan puheenjohtajalle osoitteeseen: pirkkoheinonen73@gmail.com 23.9. mennessä.

LISÄTIEDOT:

Pirkko Heinonen, tuomarivaliokunnan puheenjohtaja

pirkkoheinonen73@gmail.com

044 501 7680

Ystävällisin terveisin,

Tuomarivaliokunta