Seuratoimijan työkalut – Sanoista tekoihin! Kuinka meillä menee? Strategian seurantaa ja keskustelua yhteisistä asioista

Päivämäärä: 30.11.2022 - 30.11.2022

Sijainti: Zoom

Rekisteröidy viim.: 30.11.2022

Koulutukset Yleinen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Suomen Karateliitto tarjoaa harrastajilleen mukavia ja matalan kynnyksen työpajoja liittyen tiiviisti seuratoimijan arkeen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki karaten, taidon ja ju-jutsun harrastajat, jotka kaipaavat vinkkejä ja virikkeitä omaan toimintaansa.
Webinaarit ovat ilmaisia. Kaikilla osallistujilla on kuitenkin oltava voimassa oleva lisenssi.

30.11.2022, Zoom Seuratoimijan työkalut 7/7
Sanoista tekoihin! Kuinka meillä menee? Strategian seurantaa ja keskustelua yhteisistä asioista
– Tovi uutta strategiakautta 2021-2025 on takana ja nyt onkin aika kerääntyä yhteen keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä vuoden onnistumisista ja tulevaisuuden kehityskohteista. Tule mukaan keskustelemaan tai vain kuulolle!

Webinaareihin ovat tervetulleita kaikki SKL:n lisenssilliset harrastajat, ohjaajat ja seura-aktiivit. Aiempaa osaamista tai tietämystä aiheista ei tarvitse olla. Pelkkä kiinnostus riittää. Kunkin illan osallistumislinkki lähtetään osallistujille tapahtumapäivänä alkuiltapäivästä. Kuhunkin webinaariin voi ilmoittautua tapahtumapäivään klo 12 saakka. Webinaarit alkavat klo 18, mutta osallistujia suositellaan tulemaan linkkiin jo 17.50-18 välillä, jotta ehdimme testata laitteet ja yhteydet ennen alkua.

Tilaisuudessa on luonnollisesti alustuksen jälkeen mahdollisuus keskusteluun ja kysymyksiin!

Lämpimästi tervetuloa!